Ви увійшли як Гість
Вітаю Вас Гість!
Четвер, 18.04.2024, 22:35
Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Меню сайту


Наші учителі
 
Методичний портал
Шевченко А.В.

Літній мовний табір

Правова допомога
Інформери

Погода в Обухове на неделю
HotLog
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу




Пошук по сайту


1

Наша адреса

вул. Київська, 18
м. Обухів,
Київська обл.
08700 Україна,
тел. 
+380997086790
+30960214469
Знайти нас на мапі

Календар

«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Корисні лінки

Міністерство освіти і науки України

Департамент освіти Київської ОДА

Академія неперервної освіти

Освітній портал 'Педпреса'

Український центр оцінювання якості освіти України

Лепетун. Для тих, хто хоче вдосконалювати українську мову

Правовий портал для освітян

Управління освіти Обухова

Управління освіти м.Обухова



Підгірцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Підгірцівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Обухівський медколедж
Дерев`янська ЗОШ І-ІІ cт.
Дерев`янська ЗОШ І-ІІ ст.
Офіційний сайт Обухова
Офіційний сайт Обухова
Обухівська РДА
Обухівська РДА
Офіційний сайт Українки
Офіційний сайт Українки
Дитячий садочок
Дитячий садочок "Зірочка”
ДНЗ
Дитячий садок «Рушничок»
Парк
Парк "Київська Русь”
Освіта в Україні і за кордоном
Освіта в Україні і за кордоном
Філологічний експрес
Філологічний експрес
Освітній портал
Освітній портал
Євро освіта
ЄвроОсвіта
ДНЗ
Дитячий садок «Веселка»
Київський РЦОЯО
Київський РЦОЯО
Вінницький РЦОЯО
Вінницький РЦОЯО
Методичний портал учителів-словесників Обухова



Головна » 2014 » Липень » 14 » До уваги абітурієнтів! Електронна реєстрація вступників до ВНЗ
09:15
До уваги абітурієнтів! Електронна реєстрація вступників до ВНЗ

З 4 липня 2014 року на інтернет-сайті дистанційної (в електронній формі) подачі заяв до вищих навчальних закладів за адресою: http://ez.osvitavsim.org.ua відкрито реєстрацію вступників. Заяви, подані до вищих навчальних закладів дистанційно (в електронній формі), є рівноцінними паперовим заявам (поданим під час особистого відвідування вищого навчального закладу).

Про проект

Настав один із найважливіших моментів Вашого життя — час вибору професії. Позаду залишилися шкільні роки, випускні іспити та тести зовнішнього незалежного оцінювання. Ви пройшли чимало. Попереду — завершальна складова цього процесу. Попереду — вступ до обраного вищого навчального закладу.

Задля того, аби цей етап відбувався легше та спокійніше для Вас та Ваших батьків, у період вступної кампанії працюватиме система «Подання та розгляду заяв в електронній формі на участь у конкурсному відборі до вищих навчальних закладів». Вона буде простою та зручною в користуванні.

Чому електронна заява на участь у конкурсному відборі є корисною особисто для Вас?

 

  • По-перше, такий спосіб подачі документів для вступу дозволить зекономити Ваш час. Ви затратите всього кілька хвилин для того, щоб заповнити електронну форму в онлайн-режимі.
  • По-друге, Ви зекономите витрати на транспорт. Скористатися електронною системою можна у будь-якому куточку України, незалежно від місця перебування.
  • По-третє, у такий спосіб вдасться зменшити навантаження на приймальні комісії під час прийому документів.

 

Система «Подання та розгляду заяв в електронній формі на участь у конкурсному відборі до вищих навчальних закладів» діє на рівні із традиційною (паперовою) формою подачі документів відповідно до затверджених Умов прийому до вищих навчальних закладів України у 2014 році (наказ № 1510 Міністерства освіти і науки України від 29.10.2013).

Сподіваємося, що близькі для сучасної молоді інформаційні технології стануть корисними і під час вступу. Не бійтеся робити впевнений крок вперед і пам’ятайте, що майбутнє нашої держави залежить від розумної та ініціативної молоді!

Хай щастить!

 

У які строки проводяться заходи вступної кампанії?


Рейтинговий список вступників – це список вступників за черговістю зарахування на навчання відповідно до цих Умов та правил прийому до вищого навчального закладу. Відповідно до вказаних нижче строків, які визначаються розділом 1 Умов прийому:

  • 11 липня 2014 р. розпочинається прийом заяв та документів від вступників на навчання на основі повної загальної середньої освіти (далі – ПЗСО) на денну форму навчання.
  • 1 серпня 2014 р. закінчується прийом документів від вступників на денну форму навчання на основі ПЗСО.

Рейтинговий список вступників, які вступають на основі ПЗСО, із зазначенням рекомендованих до зарахування оприлюднюється не пізніше:

  • Хвиля 1 - не пізніше 12 год 05 серпня;
  • Хвиля 2 - не пізніше 12 год 08 серпня;
  • Хвиля 3 - не пізніше 12 год 10 серпня.

Зарахування вступників на денну форму навчання на основі ПЗСО відбувається:

  • за державним замовленням – 11 серпня;
  • за кошти фізичних та юридичних осіб за умови виконання державного замовлення відповідного напряму (спеціальності) – не пізніше 18 серпня.

 

При встановленні яких статусів заяви в електронному кабінеті абітурієнт повинен подати оригінали документів до приймальної (відбіркової) комісії навчального закладу?


Якщо в електронному кабінеті вступника заяві встановлено статус «Рекомендовано до зарахування», вступник повинен подати оригінали документів до приймальної (відбіркової) комісії обраного навчального закладу.

Примітка: У випадку, коли вступник бажає отримувати паралельно вищу освіту на двох напрямах (спеціальностях), то оригінали документів повинні знаходитись у НЗ, де освіта здобувається за державним замовленням. До навчального закладу, де він буде навчатися за кошти фізичних (юридичних) осіб потрібнообов’язково подати завірені копії, з довідкою про місцезнаходження оригіналу.

Що означає поле "Приорітет" (заяви)?

"Приорітет" (заяви) - це поле, де вступник може зазначити приорітетність (першочерговість) поданої заяви на напрям/спеціальність у навчальному закладі.

Увага! Приорітет використовується в межах одного навчального закладу. Вступник не може подавати декілька заяв з однаковим приорітетом.

Змінювати приорітет можливо, якщо заява має статуси:

  • Зареєстровано у ВНЗ;
  • Зареєстровано в ЄДЕБО;
  • Допущено до конкурсу.

 

 

У навчальні заклади яких рівнів акредитації можливо подавати електронну заяву?

Вступник може подати електронну заяву в навчальні заклади I – IV рівнів акредитації, а саме: технікум (училище), коледж, інститут, університет, академія, консерваторія (музична академія) та їх філії.

Чи можуть подавати електронні заяви випускники шкіл минулих років?


Згідно п.1 розділу II Порядку подання заяв в електронній формі такі заяви можуть подавати вступники, які беруть участь у конкурсному відборі на основі атестата про повну загальну середню освіту та сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання, виданих у 2008 – 2014 роках, з конкурсних предметів, визначених Умовами прийому та правилами прийому до вищих навчальних закладів, та не мають підстав для особливих умов зарахування.

Примітка: Прізвище, ім'я, по-батькові вступника у сертифікатах зовнішнього незалежного оцінювання різних років повинно збігатися з прізвищем, ім’ям, по-батькові вступника в атестаті про повну загальну середню освіту.

 

Яким чином перевести середній бал атестату з 12-бальної системи в 60-бальну, якщо на момент випуску зі школи середній бал не рахували?


Для підрахунку середнього балу в атестаті про повну загальну середню освіту необхідно суму оцінок з усіх предметів та екзаменів, що вказані в додатку до атестату, поділити на кількість цих предметів та екзаменів.

    Наприклад:

Предмети:

    1. Українська мова - 8
    2. Українська література - 9
    3. Математика - 10
    4. Історія - 8
    5. Іноземна мова - 11
 

Екзамени:

    1. Географія - 10
    2. Алгебра - 9
    3. Історія – 8

Сума: 8+9+10+8+11+10+9+8=73
Ділення: 73/8=9,1
 

Після виконаних дій переведіть отримані результати у 60-бальну шкалу за наведеною нижче таблицею:
Переведення: 9,1 => 45,5

Додаток З
до Умов прийому до вищих

навчальних закладів України у 2014 році


Таблиця відповідності середнього бала документа про повну загальну середню освіту, обрахованого за 12-бальною шкалою, значенням 60-бальної шкали

Яким чином перевести середній бал атестату з 5-бальної системи в 12-бальну, якщо на момент випуску зі школи середній бал не рахували?

Згідно п.4 розділу VII Умов прийому 2014р. Оцінки з документа про повну загальну середню освіту, які виставлені за 5-бальною шкалою, враховуються таким чином: “3” відповідає “6”, “4” відповідає “9”, “5” відповідає “12”.
Таблицю переведення середньго балу атестату з 12-бальної системи в 60-бальну розміщено в пункті 2.4 розділу "Питання-відповіді".

 

Чи можу я подати електронну заяву, якщо результати трьох потрібних предметів уже відомі, а результат четвертого предмету, який не потрібен для вступу в обраний ВНЗ ще не надійшов?


У випадку, якщо Ви отримали ще не всі результати ЗНО, але бали по трьох предметах, які потрібні для подання заяв в обраний ВНЗ уже відображаються, Ви маєте можливість подавати електронні заяви.

 

За матеріалами: ez.osvitavsim.org.ua

Категорія: Освіта | Переглядів: 5637 | Додав: admin_a | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Хостинг від uCoz

НВК "СЗОШ І-ІІІ ст.№1-ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім. А.С.Малишка" © 2024