Ви увійшли як Гість
Вітаю Вас Гість!
Субота, 20.04.2024, 16:50
Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Меню сайту


Наші учителі
 
Методичний портал
Шевченко А.В.

Літній мовний табір

Правова допомога
Інформери

Погода в Обухове на неделю
HotLog
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу




Пошук по сайту


1

Наша адреса

вул. Київська, 18
м. Обухів,
Київська обл.
08700 Україна,
тел. 
+380997086790
+30960214469
Знайти нас на мапі

Календар

«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Корисні лінки

Міністерство освіти і науки України

Департамент освіти Київської ОДА

Академія неперервної освіти

Освітній портал 'Педпреса'

Український центр оцінювання якості освіти України

Лепетун. Для тих, хто хоче вдосконалювати українську мову

Правовий портал для освітян

Управління освіти Обухова

Управління освіти м.Обухова



Підгірцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Підгірцівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Обухівський медколедж
Дерев`янська ЗОШ І-ІІ cт.
Дерев`янська ЗОШ І-ІІ ст.
Офіційний сайт Обухова
Офіційний сайт Обухова
Обухівська РДА
Обухівська РДА
Офіційний сайт Українки
Офіційний сайт Українки
Дитячий садочок
Дитячий садочок "Зірочка”
ДНЗ
Дитячий садок «Рушничок»
Парк
Парк "Київська Русь”
Освіта в Україні і за кордоном
Освіта в Україні і за кордоном
Філологічний експрес
Філологічний експрес
Освітній портал
Освітній портал
Євро освіта
ЄвроОсвіта
ДНЗ
Дитячий садок «Веселка»
Київський РЦОЯО
Київський РЦОЯО
Вінницький РЦОЯО
Вінницький РЦОЯО
Методичний портал учителів-словесників Обухова



Головна » 2016 » Червень » 6 » Як змінили Ніжинську ЗОШ №10 в рамках проекту "Зміни свою школу"
20:07
Як змінили Ніжинську ЗОШ №10 в рамках проекту "Зміни свою школу"

В рамках проекту каналу 1+1″ «Зміни свою школу» журналісти кілька тижнів тому відвідали ніжинську школу №10, а 6 червня  в передачі «Сніданок з 1+1″ показали цей сюжет.

Перше, що вразило журналістів це — велопарковка. Тут близько 20 місць, а охочих припаркуватися набагато більше. Учні, батьки, вчителі та прибиральниці – багато хто, приїжджає до школи на двоколісному транспорті.

Колектив школи вирішив прикрасити заклад не лише ззовні, а й зсередини.

***

Проект Сніданку "Зміни свою школу" набирає обертів. Сьогоднішня наша історія про ніжинську школу №10. Перше, що ми побачили - величезну велопарковку. Тут близько 20 місць, а охочих припаркуватися набагато більше. Учні, батьки, вчителі та прибиральниці – усі приїжджають до школи на двоколісному транспорті. Колектив школи вирішив прикрасити заклад не лише ззовні, а й зсередини. 

Довідка. Школа була заснована у 1898 році, як Ніжинське сільскогосподарське училище садівничого профілю. З 1917 року по 1930 рік це була початкова школа. У 1930 році заклад став семирічною школою. Після війни, у 1943 році, з моменту поновлення діяльності школа стала семирічною-чоловічою. А з 1958 року заклад існує у статусі середньої школи.

Директор школи Мисник Ольга Миколаївна.

Сайт школи  zosh10.ucoz.com/

Випускницею цієї школи є вчитель інформатики нашого НВК, Шевченко Алла Вікторівна та проходив педагогічну практику (3 місяці) вчитель фізики та інформатики Шевченко Анатолій Петрович

***

Випускники про рідну школу (з офіційного сайту школи)

Леміш Оксана, випускниця 11-А класу.

Одинадцятий клас, випускний, екзамени – усе це наштовхує тебе на роздуми про майбутнє й навіює спогади минулого.  Як ти міцно тримався за мамину руку в першому класі дорогою до школи, як тебе вперше посварила вчителька за  невиконане домашнє завдання, як на сторінках твого щоденника буйно рясніли оцінки( гарні й не дуже), як ти потихеньку дорослішав, учився триматися в колективі, відстоювати свою думку, бути лідером.

10 років свого життя я провела в стінах рідної 10-ої школи. За цей час на моєму шляху траплялася не одна невдача, були моменти, коли хотілося опустити руки, але завжди мене оточували підтримка й турбота моїх однокласників,учителів. На виборах шкільного президента 2012 року мені випала нагода балотуватися на цю посаду. Своєю завзятістю й наполегливістю я змусила повірити присутніх у свої сили, тому виборці віддали перевагу саме мені.

Протягом 4 років ми пліч о пліч ідемо разом із адміністрацією школи. Приємно, що директор школи, Ольга Миколаївна, завжди підтримує креативні й цікаві ідеї учнів, не залишається осторонь від проведень різноманітних заходів, акцій, флеш-мобів. Хочеться творити, коли знаєш, що тебе підтримають і допоможуть!

Я вдячна рідній школі за все! Саме у цьому місці я сформувалася як особистість. Клепак Людмила Валентинівна привила мені любов до слова, поезії. Саме завдяки їй я почала писати вірші, які багатьох розчулюють, дивують, змушують замислитися над проблеми сьогодення. Мною пишаються мої батьки, учителі й, сподіваюся, рідна загальноосвітня школа  №10.

Рідна школо, дякую тобі за все!

 

Пристаєвич Давид, випускник 11-Б класу

Я дуже задоволений своєю школою. Тут дуже хороші вчителі, які дбають про дітей, приділяють їм велику увагу, дають високий рівень знань. Діти розвиваються як розумово,  так і фізично. Учителі переживають зі своїми учнями значну частку їхнього життя – стають з ними і першокласником,  і випускником, і «батьком », і другом. І однаково переживають з ними і радощі і горе. Вчителі – це люди, які навчили любити і розуміти життя, оточуючий світ. Хочеться побажати вчителям  якомога більше приємних і радісних переживань, а також, аби наша держава нарешті достатньо оцінила роботу наших наставників.

Школа чудова. Проводяться  різноманітні заходи.

Школа для мене – фундаментальна  надійна база для дорослого життя, як професіонального так і особистого.

 

Нагорна Ольга, випускниця 11-А класу

Школа… Одне слово, але яке сакральне значення воно має! Саме тут я провела найкращий час у своєму житті – дитинство та юність, тому для мене це не просто будівля, це – моя альма-матер.

Пройшло вже цілих одинадцять років, як моя рідна школа №10 привітно впустила на свій поріг нас, невпевнених, боязких першокласників, щоб зробити з нас Людей. На мою думку, мені дуже пощастило з моїми однокласниками та з класними керівниками, адже всі ми трималися, тримаємося та будемо триматися, мов велика родина; хоча зовсім скоро ми, мов птахи, розлетимося по різним куточкам світу, але наші душі будуть з’єднані невидимими нитками, що прив’язані до рідної школи…

Я неймовірно вдячна педагогічному колективу школи та адміністрації за те, що з їх допомогою подолала труднощі й досягла того, що я зараз маю. Кожен учитель залишив відбиток у моєму серці, адже навчив чомусь хорошому.  Я хочу доземно вклонитися моєму класному керівнику.

Людмило Валентинівно, я щиро дякую за те, що допомогли знайти мені життєві орієнтири; за те, що завжди стимулювали навчатися й ніколи не  опускати руки; за те, що прищепили любов до рідного слова; за те, що завжди були відвертою та справедливою; за те, що  довели, що наука - це ковток свіжого повітря у вакуумі; за те, що навчили бачити "зорі навіть у будденних калюжах на життєвих шляхах"; за те, що на власному прикладі показали, якою повинна бути справжня Людина.

 На жаль, мій човник вже десь у широкому морі, а берег дитинства ледь-ледь майорить на горизонті, але в моїй душі наша рідна школа №10 завжди буде викликати найтепліші й найсолодші почуття.

Потороча Михайло, випускник 11-Б класу.

Шановні адміністрація школи №10, вчителі, класний керівник Раднянко Т.В.!

Хочу висловити подяку вам за високий професіоналізм, за цікаві уроки, за те, що ви навчили нас сміливо долати перешкоди, цілеспрямовано будувати свою долю. Нехай тепло ваших душ повертається людською добротою і щастям.

Спасибі за те, що ви завжди були для нас надійною опорою. Хай наповненим, творчим буде ваше життя.

Автор матеріалу: А.П.Шевченко

Категорія: Подорожі | Переглядів: 927 | Додав: Ayverso | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Хостинг від uCoz

НВК "СЗОШ І-ІІІ ст.№1-ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім. А.С.Малишка" © 2024