Ви увійшли як Гість
Вітаю Вас Гість!
Четвер, 28.03.2024, 15:44
Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Меню сайту


Наші учителі
 
Методичний портал
Шевченко А.В.

Літній мовний табір

Правова допомога
Інформери

Погода в Обухове на неделю
HotLog
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу




Пошук по сайту


1

Наша адреса

вул. Київська, 18
м. Обухів,
Київська обл.
08700 Україна,
тел. 
+380997086790
+30960214469
Знайти нас на мапі

Календар

«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Корисні лінки

Міністерство освіти і науки України

Департамент освіти Київської ОДА

Академія неперервної освіти

Освітній портал 'Педпреса'

Український центр оцінювання якості освіти України

Лепетун. Для тих, хто хоче вдосконалювати українську мову

Правовий портал для освітян

Управління освіти Обухова

Управління освіти м.Обухова



Підгірцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Підгірцівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Обухівський медколедж
Дерев`янська ЗОШ І-ІІ cт.
Дерев`янська ЗОШ І-ІІ ст.
Офіційний сайт Обухова
Офіційний сайт Обухова
Обухівська РДА
Обухівська РДА
Офіційний сайт Українки
Офіційний сайт Українки
Дитячий садочок
Дитячий садочок "Зірочка”
ДНЗ
Дитячий садок «Рушничок»
Парк
Парк "Київська Русь”
Освіта в Україні і за кордоном
Освіта в Україні і за кордоном
Філологічний експрес
Філологічний експрес
Освітній портал
Освітній портал
Євро освіта
ЄвроОсвіта
ДНЗ
Дитячий садок «Веселка»
Київський РЦОЯО
Київський РЦОЯО
Вінницький РЦОЯО
Вінницький РЦОЯО
Методичний портал учителів-словесників Обухова



Головна » 2016 » Червень » 27 » Наші земляки прийняли участь в І сезоні футбольної ліги учасників АТО Київщини
12:10
Наші земляки прийняли участь в І сезоні футбольної ліги учасників АТО Київщини

Офіційне відкриття першого сезону футбольної ліги учасників АТО Київщини  відбулося 10 квітня 2016 року в с. Лютіж Вишгородського району.

В цьому тірнірі приймала участь команда, що представляла Обухівщину - це "Миротворець". В цій команді було 18 учасників, пятеро з яких - обухівці. Наші земляки - Олег Панченко, Олександр Бишовець, Сергій Казаєв, Олег Довголюк та капітан команди Юрій Тищенко.

Команда з Обухівщини "Миротворець"

"Миротворець" представляє батальйон спецпідрозділу поліції  МВС України. Тренером команди є трипілець Єгор Данилюк, який разом з Петром Солодушко входять в оргкомітет турніру та допомагають в його організації. В тренерський штаб входить також житель Українки Микола  Андрущенко. А в команді грає його син, Дмитро Андрущенко

 

Під 11-м номером випускник школи ім.А.Малишка Олег Панченко

Нещодавно наші земляки приймали участь у футбольному турнірі в Скадовську (Лазурне) та посіли 3 призове місце.

Фінансову підтримку команді здійснювали місцеві підприємці: депутат Обухівської районної ради Лариса Ільєнко та бізнесмен Максим Мостовий. Допомагали команді Обухівський міський голова Олександр Левченко та директор ТОВ "Обухівтранс" Олександр Лук`яненко.

На відкритті та закритті змагань команду підтримував командир полку поліції особливого призначення підполковник Юрій Шершньов.

Активістами самого турніру були Руслан Руденко, Сергій Мазуренко, Анна Макаренко, Кристина Брянцева.

***

Перший сезон "Весна-Літо 2016" проводився серед учасників АТО Києва та Київської області єдиної офіційної «Футбольної Ліги Учасників АТО» в Україні. Ігри відбувалися в звичному для футболу форматі. На футбольному полі зустрічалися по 11 гравців кожної команди.

Футбольна ЛІГА УЧАСНИКІВ АТО – це регулярний турнір з футболу що офіційно входить у федерацію футболу України. Організатором турніру виступила – Громадська Спілка «Об’єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!». В турнірі брали участь 10 футбольних команд, що складаються з учасників АТО. В команди входили як безпосередні учасники бойових дій так і волонтери.

Мета змагань: 

  • Фізична та психологічна реабілітація військовослужбовців, після служби в зоні проведення АТО,
  • Популяризація гри у футбол;
  • зміцнення дружніх зв’язків між військовими підрозділами та волонтерами;
  • пропаганда здорового способу життя

Футбольна ліга учасників АТО діє за підтримки:

  1. Громадська Спілка «Об’єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!»;
  2. Федерація футболу м .Києва;
  3. ФК «Діназ»;
  4. Титульний спонсор – ТОВ «Нова Пошта»
  5. Технічний партнер – ТМ «Select»
  6. ПрАТ “Київський Завод Безалкогольних Напоїв “Росинка”
  7. Радіо-партнер Авторадіо
  8. Інформаційна підтримка BigMedia

Дотепер футбольна ЛІГА УЧАСНИКІВ АТО складається з 10 команд, серед яких представлені військові підрозділи, які брали участь в бойових діях на Донбасі, а також члени волонтерських організацій, що активно сприяли українським воякам у максимально ефективному захисті Батьківщини.

Всього було 9 ігрових турів, кожна команда провела по одній зустрічі з кожною з інших. По закінченні турніру було виявлено переможця та призерів. Проте нагороду отримали всі учасники змагань.

Календар ігор

1-й тур 10 квітня 2016 року

2-й тур 16-17 квітня 2016 року

3-й тур 23-24 квітня 2016 року

4-й тур 30 квітня – 1 травня 2016 року

5-й тур 7- 8 травня 2016 року

6-й тур 14-15 травня 2016 року

7-й тур 21-22 травня 2016 року

8-й тур 28-29 травня 2016 року

9-й тур 4-5 червня 2016 року

12 червня 2016 р. Золотий матч.

НАГОРОДЖЕННЯ КОМАНД 

Офіційне закриття першого сезону ВЕСНА-2016.

У запеклій боротьбі на футбольному полі перше місце виборола команда учасників АТО Вишгородського району «Вишеград». Срібло дісталося 27-ій бригаді НГУ, а третє місце почесно відвоювала команда волонтерів «Українці – разом!».

І місце – «Вишеград»- 24 (8 перемог, 0 нічиїх, 1 поразка)

ІІ місце – 27-а бригада НГУ- 20 (6 перемог, 2 нічиї, 1 поразка)


ІІІ місце – команда волонтерів «Українці – разом!» - 18 (5 перемог, 5 нічиїх, 1 поразка)

8 місце - "Миротворець" (Обухівський район) - 8 (2 перемоги, 2 нічиї, 5 поразок)

Гарний настрій на офіційному закритті забезпечував військовий духовий оркестр Головного управління НГУ. Крім того, капітани команд Футбольної ліги АТО зробили неймовірний патріотичний імпульс збірній України: передали синьо-жовтий стяг з підписами побратимів та побажаннями перемоги на Чемпіонаті Європи. 

Кубки та медалі відповідної якості отримали команди-переможці. Крім того перша та друга команди отримали по 15 путівок на відпочинок до Залізного Порту Херсонської області. Інші команди отримали по 5 путівок (всього 15 путівок). Крім того Федерація футболу України хотіла нагородити 5 перших команд турніру Сертифікатами на отримання абонементів на матчі збірної України в домашніх матчах сезону 2016/2018 рр. Проте згодом пообіцяли, що такі сертифікати отримають всі команди.

Переможці турніру, команда  "Вишеград"

Всім капітанам команд було вручено почесні грамоти за участь у турнірі. Вручено цінні подарунки кращим гравцям турніру.

***

Голова правління Всеукраїнського об’єднання учасників АТО «Українці разом» та головний координатор Футбольної ліги АТО Руслан Руденко.

– Як виникла ідея створення Футбольної ліги учасників АТО?

– З початку війни Всеукраїнське об’єднання учасників АТО «Українці разом» займалися допомогою нашим хлопцям, підтримували низку підрозділів Збройних Сил України. На тому етапі вже були думки щодо надання допомоги українським бійцям у соціально-психологічній адаптації. Я особисто граю в футбол, тому виникла ідея започаткувати турнір серед команд учасників антитерористичної операції зі збройних підрозділів ЗСУ та Національної гвардії, СБУ та прикордонних військ. Футбольну лігу учасників АТО створили, щоб допомогти соціалізуватися ветеранам, які люблять та грають у футбол. Ми вже провели 1 сезон футбольної Ліги учасників АТО серед учасників АТО Києва та Київської області, до участі в якому долучався практично весь київський гарнізон, що брав участь у бойових діях на сході України. Всього до турніру долучилося 10 команд. Ми змогли провести повноцінний сезон із 9 турів, який тривав 2,5 місяці. 7 команд були сформовані з військовослужбовців ЗСУ, також брали участь збірні учасників АТО Обухівського, Вишгородського районів і міста Києва. До останнього туру було невідомо, хто переможе. В запеклій боротьбі на футбольному полі перше місце виборола команда учасників АТО Вишгородського району «Вишеград». Після завершення сезону капітани команд Футбольної ліги АТО зробили подарунок збірній України: передали синьо-жовтий стяг із підписами учасників АТО та побажаннями перемоги на Чемпіонаті Європи.

– Чи планується зробити Футбольну Лігу учасників АТО щорічною?

– Ми вже створили федерацію футболу учасників АТО, в яку входитиме 6 регіональних ліг: «Захід», «Схід», «Південь», «Північ», «Центр» та «Київ». В кожній із них буде не менше 10 команд. Вже сьогодні ми прийняли близько 40 заявок. А 4 вересня 2016 року стартує регулярний чемпіонат Футбольної ліги учасників АТО. Заявки команд (до 25 людей) приймаються координаторами до 20 червня 2016 року. Переможець кожної регіональної ліги гратиме в Києві за Кубок Героя АТО. Всього змагання в регіональних лігах триватимуть два з половиною місяці, після чого фінальна частина турніру відбудеться у Києві. Нагородження заплановано провести в будинку офіцерів ЗСУ.

– Що потрібно зробити, щоб зареєструвати команду у Футбольній Лізі учасників АТО?

– Форму заявки на участь у турнірі ми надсилаєм бажаючим. У нас підписані меморандуми з Міністерством оборони України, командуванням Національної гвардії та Прикордонними військами. Через них поширюється інформація у військових підрозділах щодо можливості взяти участь у Футбольній лізі учасників АТО. На місцевому рівні ми поширюємо інформацію через військкомати та державні адміністрації. Подавати заявки на створення команд та брати участь у турнірі мають право власники посвідчення учасника бойових дій. Основний критерій участі – це бойовий досвід у війні на сході України. Учасники АТО, які не змогли створити власну команду, можуть долучатися до команди організаторів. Тому в кожній регіональній лізі буде команда організаторів, яка даватиме можливість учасникам АТО, які люблять футбол, але не змогли організувати команду.

– Як спорт допомагає ветеранам АТО у соціально-психологічній адаптації?

– Гра у футбол – це пряма психофізична адаптація для ветеранів АТО, які відпочивають дві-три години на полі. Крім того, участь у турнірі допомагає соціалізації, встановленню дружніх відносини між військовими підрозділами, налагодження стосунків між ветеранами АТО. Велика кількість людей позитивно відгукується й обіцяє залучати своїх друзів та інші військові підрозділи. Не варто применшувати важливість такої ігрової форми, фізичної рекреації та соціалізації тих бійців, що повернулися із зони проведення Антитерористичної операції на сході України. Футбольна гра стала тим місцем, де побратими отримали змогу зібратися разом. Спілкування, дружня атмосфера та здоровий дух змагання – саме те, що потрібно нашим бійцям, щоб повернутися до мирного життя. А футбол завжди об’єднував людей і згуртовував колективи.

Узагальнив матеріал з різних електронних ресурсів А.Шевченко

Категорія: Події Обухівщини | Переглядів: 762 | Додав: Ayverso | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Хостинг від uCoz

НВК "СЗОШ І-ІІІ ст.№1-ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім. А.С.Малишка" © 2024