Ви увійшли як Гість
Вітаю Вас Гість!
Середа, 24.04.2024, 01:03
Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Меню сайту


Наші учителі
 
Методичний портал
Шевченко А.В.

Літній мовний табір

Правова допомога
Інформери

Погода в Обухове на неделю
HotLog
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу




Пошук по сайту


1

Наша адреса

вул. Київська, 18
м. Обухів,
Київська обл.
08700 Україна,
тел. 
+380997086790
+30960214469
Знайти нас на мапі

Календар

«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Корисні лінки

Міністерство освіти і науки України

Департамент освіти Київської ОДА

Академія неперервної освіти

Освітній портал 'Педпреса'

Український центр оцінювання якості освіти України

Лепетун. Для тих, хто хоче вдосконалювати українську мову

Правовий портал для освітян

Управління освіти Обухова

Управління освіти м.Обухова



Підгірцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Підгірцівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Обухівський медколедж
Дерев`янська ЗОШ І-ІІ cт.
Дерев`янська ЗОШ І-ІІ ст.
Офіційний сайт Обухова
Офіційний сайт Обухова
Обухівська РДА
Обухівська РДА
Офіційний сайт Українки
Офіційний сайт Українки
Дитячий садочок
Дитячий садочок "Зірочка”
ДНЗ
Дитячий садок «Рушничок»
Парк
Парк "Київська Русь”
Освіта в Україні і за кордоном
Освіта в Україні і за кордоном
Філологічний експрес
Філологічний експрес
Освітній портал
Освітній портал
Євро освіта
ЄвроОсвіта
ДНЗ
Дитячий садок «Веселка»
Київський РЦОЯО
Київський РЦОЯО
Вінницький РЦОЯО
Вінницький РЦОЯО
Методичний портал учителів-словесників Обухова



Головна » 2014 » Квітень » 2 » Підведено підсумки V міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2014».
21:28
Підведено підсумки V міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2014».

18 березня 2014 року в виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбулося урочисте відкриття П’ятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2014»

Організатори виставки: Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ».

Привітання виставці надіслали Голова Верховної Ради України Олександр ТУРЧИНОВ; Міністр освіти і науки України Сергій КВІТ; Президент Національної академії педагогічних наук України Василь КРЕМЕНЬ; директор Державної наукової установи «Інститут інноваційних технологій і змісту освіти» МОН України Олександр УДОД.

У церемонії урочистого відкриття виставки взяли участь та оглянули експозиції учасників Голова Комітету Верховної Ради України з питань науки та освіти Лілія Гриневич, перший заступник Міністра освіти і науки України Інна Совсун, Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, директор компанії «Виставковий Світ» Світлана Рудько та виконавчий директор освітянських заходів компанії «Виставковий Світ» Віталій Сокол.

Лілія Гриневич виступила і зачитала привітання в.о. Президента України, Голови Верховної Ради України Олександра Турчинова до учасників виставки: «...освіта – це фундамент держави, це те, що забезпечує суспільний прогрес, успішний розвиток націй, держав, кожної людини. Освіта сьогодні – один з головних напрямів законодавчої діяльності Верховної Ради України. І наше завдання перевести її на новий рівень якості, доступності та ефективності. Саме тому, проведення в Україні такого представницького форуму як міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2014» набуває особливої ваги».

Голова профільного Комітету ВРУ зазначила, що сьогодні Україна переживає складні часи: «Щойно місяць минув з того часу, коли загинуло багато українців у відстоюванні демократичної України. Ці жертви зобов’язують нас з вами розвиватися, йти далі, міняти освіту, яка змінює світ. Сьогодні, в час агресії, яка відбувається щодо нашої країни, ми з вами розмовляємо і працюємо над освітою. Тому, що від цього залежить, якими виростуть українські громадяни».

Перший заступник Міністра освіти і науки України Інна Совсун зачитала привітання Міністра освіти і науки України Сергія Квіта і звернулася до освітян з запрошенням до якомога ширшої співпраці. Проінформувала також про діяльність міністерства в перші сто днів роботи: «Зміна підходів до управління в системі освіти. Створення нової, сучасної, прозорої системи управління. Створення нових підходів до розуміння того, чим повинно займатися Міністерство, установи в галузі освіти. Вже 1 квітня на сайті Міністерства освіти і науки буде запущена он-лайн бухгалтерія, коли  всі банківські операції, які проводяться МОН, будуть вивантажуватися на сайт. Серед інших ініціатив – скасування бюрократичних наказів, зменшення обсягів звітності навчальних закладів».

Також перший заступник Міністра гарантувала, що всі випускники Автономної Республіки Крим, які зареєструвалися на зовнішнє незалежне оцінювання, зможуть скласти тестування. «В якому форматі та де саме це буде відбуватися залежатиме від політичної ситуації на той момент», - зазначила Інна Совсун. 

Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень звернув увагу на надзвичайну важливість  громадянського і патріотичного виховання молоді, назвав виставку не лише майданчиком для демонстрації здобутків, а й ефективним освітянським плацдармом, де можна вирішити нагальні освітянські питання. 

Після урочистого відкриття відбулося нагородження вищих навчальних закладів  ІІІ-ІV рівнів акредитації – переможців рейтингового виставкового конкурсу Гран-Прі «Лідер вищої освіти України» та Гран-Прі «Лідер післядипломної освіти України». Рейтинговий виставковий конкурс проводився серед учасників виставки – вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації за інтегральним показником діяльності у 10 ідентифікаційних групах вишів. На участь у рейтинговому виставковому конкурсі подали відповідні форми 52 вищі навчальні заклади. Серед нагороджених: Академія сухопутних військ імені гетьмана П. Сагайдачного; Київський національний університет імені Тараса Шевченка; Хмельницький національний університет; Національний аерокосмічний університет імені М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут»; Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова; Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини; Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна; Національний медичний університет імені О.О. Богомольця; Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького; Державний заклад «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка»; Таврійський національний університет імені В.І. Вернадського; Товариство з обмеженою відповідальністю «Львівський медичний інститут»; Закарпатський інститут післядипломної педагогічної освіти; Вінницький обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників; Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників; Донецький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти. 

Свої вагомі інноваційні досягнення презентували 995 навчальних закладів різних рівнів і форм власності, наукових установ, методичних центрів, органів управління освітою, асоціацій, закордонних освітніх агенцій, видавництв, підприємств та бізнес-структур, що забезпечують засобами навчання галузь освіти з усіх регіонів України, а також учасники з Естонії, Литви, Польщі, США, Росії, Молдови та Узбекистану. 

Організаторами виставки був оголошений та проведений конкурс з 6 тематичних номінацій:

  1. Діяльність навчальних закладів з розвитку міжнародної співпраці.
  2. Організаційне і науково-методичне забезпечення впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в процес навчання, підвищення кваліфікації та управління.
  3. Сучасний професійно-технічний навчальний заклад у загальноєвропейському освітньому просторі.
  4. Педагогічна майстерність - домінанта професійної дії вчителя, викладача.
  5. Сучасні програми, інноваційні підходи та рішення для підвищення якості освіти.
  6. Інновації у діяльності навчального закладу «Школа-новатор».

Сучасні засоби навчання, електронні проекти, програми та рішення для галузі освіти представили компанія «Інтер Системс» - провідний постачальник інтерактивного та проекційного обладнання для навчальних закладів ТМ NEC, BenQ, Vivitek, Hitachi, Epson, Grandview, INTECH, IPBoard, Lumens; «Пролего» - офіційний дистриб`ютор навчальних наборів LEGO Education в Україні; ТОВ "ХОЛИТ Дейта Системс" - засоби індустріальних комп’ютерних систем та компонентів для вирішення завдань з вимірювання, контролю, діагностики та автоматизації у промисловості, наукових дослідженнях та інших галузях для збору та обробки даних; ТОВ «Інтердизайн» - виробник дизайнерських пластикових та картонних наочних посібників; ПАТ «Електровимірювач» - розробник і виробник приладів та обладнання для фізичних кабінетів навчальних закладів та лабораторій; система шкільного менеджменту School Champion, яка дозволяє школам та іншим навчальним закладам знайти свою цифрову ідентичність в інтернеті, педагогам – більш ефективно проводити заняття, батькам – бути в курсі навчального життя своїх дітей, адміністраторам – відстежувати процес переходу освіти на новий рівень можливостей; фірма «1С»; освітній центр «Quick Teacher International» - міжнародна мережа класів інтенсивного вивчення  іноземних мов з використанням мультимедійного комплексу, інтерактивний центр вивчення англійської мови “FLASH”, компанія «Атлантик» - видавець і виробник мультимедійних і аудіо компакт-дисків, «ХЕНКЕЛЬ БАУТЕХНІК (УКРАЇНА)» та інші організації.

 Нагороджені в регіонах України:

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

Департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації

Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів

Міський методичний кабінет відділу освіти Бучанської міської ради Київської області

Управління освіти і науки Ірпінської міської ради Київської області

Управління освіти виконавчого комітету Обухівської міської ради Київської області

Відділ освіти Білоцерківської районної державної адміністрації Київської області

Комунальний заклад Київської обласної ради «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини»

Богуславська спеціалізована школа № 1 – загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів Богуславської районної ради Київської області

Щасливський навчально-виховний комплекс Бориспільської районної ради Київської області

Ірпінська спеціалізована загальноосвітня школа І- ІІІ ступенів № 12 з вивченням іноземних мов (школа лінгвістики) Ірпінської міської ради Київської області

Ірпінська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 13 Ірпінської міської ради Київської області

Новосілківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Києво-Святошинської районної державної адміністрації Київської області

Вишгородська районна гімназія «Інтелект» Вишгородської районної державної адміністрації Київської області

Вишгородська спеціалізована школа «Сузір’я» Вишгородської районної державної адміністрації Київської області

Білоцерківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6 Білоцерківської міської ради Київської області

Білоцерківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 9 з поглибленим вивченням іноземних мов Білоцерківської міської ради Київської області

Білоцерківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 13 з поглибленим вивченням французької мови Білоцерківської міської ради

Білоцерківська спеціалізована природничо-математична школа І-ІІІ ступенів № 16 ім. М.О. Кириленка Білоцерківської міської ради Київської області

Державний вищий навчальний заклад «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди»

Хорольський агропромисловий коледж Полтавської державної аграрної академії

Державний професійно-технічний навчальний заклад «Фастівський центр професійно-технічної освіти» Київської області

ОРГКОМІТЕТ ВИСТАВКИ ВІТАЄ ПЕРЕМОЖЦІВ І БАЖАЄ УСПІХІВ УЧАСНИКАМ МАЙБУТНІХ КОНКУРСІВ!

Запрошуємо до участі в конкурсах Шостої міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті», яка відбудеться 21 - 23 жовтня 2014 року!

Сайт виставки: http://www.innovosvita.com.ua/

 

Категорія: Події в Україні | Переглядів: 898 | Додав: admin_a | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Хостинг від uCoz

НВК "СЗОШ І-ІІІ ст.№1-ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім. А.С.Малишка" © 2024