Ви увійшли як Гість
Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 23.04.2024, 17:52
Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Меню сайту


Наші учителі
 
Методичний портал
Шевченко А.В.

Літній мовний табір

Правова допомога
Інформери

Погода в Обухове на неделю
HotLog
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу




Пошук по сайту


1

Наша адреса

вул. Київська, 18
м. Обухів,
Київська обл.
08700 Україна,
тел. 
+380997086790
+30960214469
Знайти нас на мапі

Календар

«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Корисні лінки

Міністерство освіти і науки України

Департамент освіти Київської ОДА

Академія неперервної освіти

Освітній портал 'Педпреса'

Український центр оцінювання якості освіти України

Лепетун. Для тих, хто хоче вдосконалювати українську мову

Правовий портал для освітян

Управління освіти Обухова

Управління освіти м.Обухова



Підгірцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Підгірцівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Обухівський медколедж
Дерев`янська ЗОШ І-ІІ cт.
Дерев`янська ЗОШ І-ІІ ст.
Офіційний сайт Обухова
Офіційний сайт Обухова
Обухівська РДА
Обухівська РДА
Офіційний сайт Українки
Офіційний сайт Українки
Дитячий садочок
Дитячий садочок "Зірочка”
ДНЗ
Дитячий садок «Рушничок»
Парк
Парк "Київська Русь”
Освіта в Україні і за кордоном
Освіта в Україні і за кордоном
Філологічний експрес
Філологічний експрес
Освітній портал
Освітній портал
Євро освіта
ЄвроОсвіта
ДНЗ
Дитячий садок «Веселка»
Київський РЦОЯО
Київський РЦОЯО
Вінницький РЦОЯО
Вінницький РЦОЯО
Методичний портал учителів-словесників Обухова



Головна » 2013 » Жовтень » 25 » Прямий ефір допоможе ремонту Обухівської районної лікарні
21:43
Прямий ефір допоможе ремонту Обухівської районної лікарні


Під час робочої поїздки до Обухівського району Анатолій Присяжнюк поспілкувався з  медичним персоналом закладу та умовами лікування хворих в Обухівській районній лікарні, а також ознайомився з проведення реформ в галузі медицини.

   - Я не випадково сьогодні знаходжусь тут. Учора під час прямого ефіру на радіо «Ера» до мене звернувся житель Обухова, який був обурений незадовільним станом районної лікарні та умовами, в яких лікуються пацієнти, - зазначив Анатолій Присяжнюк.

 Під час спілкування з керівництвом району та лікарями голова Київської облдержадміністрації дав доручення директору департаменту охорони здоров’я якнайшвидше розпочати ремонт приміщень терапевтичного корпусу, який знаходиться в неналежному стані. Також Анатолій Присяжнюк наголосив, що потрібно заключити соціальні угоди на постачання продуктів харчування для хворих.





   - Сьогодні все повинно бути направлено на швидке одужання наших громадян. Це і зовнішній вигляд лікарні, її оснащення, а також повноцінне трьохразове харчування, - зазначив очільник області.

    В результаті поетапного виконання Програми «Україна для людей» у медичній галузі та нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича, нині в області спостерігаються позитивні тенденції розвитку щодо забезпечення всіх медичних закладів сучасною матеріально-технічною базою, поповненням та оновленням автомобільного парку, а відповідно забезпечення новим якісним рівнем медичного обслуговування.

  Під час робочої поїздки Анатолій Присяжнюк передав ключі від нового автомобіля швидкої допомоги.

   - Наші зусилля ми направляємо на створення належних умов для людей, які працюють в лікарні, щоб вони могли вчасно реагувати на виклики хворих. Надалі наша роботи продовжуватиметься у тому ж напрямку: максимальне забезпечення лікарень медичними обладнанням та збільшення машин швидкої допомоги. Поступове впровадження реформ у медичній галузі, оновлення медичного обладнання та автомобільного парку у лікарнях – це завдання, які сьогодні поставила перед собою влада, - зазначив Анатолій Присяжнюк.

 До сказаного Анатолієм Йосиповичем Обухівський міський голова Олександр Левченко додав:

   - Анатолій Йосипович у розмові з персоналом районної лікарні і журналістами розказав про загальний стан охорони здоров`я в області, звернув увагу на проблеми конкретно нашої районної лікарні (а це у першу черу ремонт приміщень поліклініки і терапевтичного відділення). Ми раді за такий подарунок – автомобіль екстреної медичної допомоги. Це значно поліпшить якість обслуговування наших громадян і що найголовніше – ця допомога буде оперативнішою. Хочу додати, що Обухівська міська рада виконує усі свої фінансові зобов`язання щодо центральної районної лікарні. За розрахунками Міністерства фінансів України згідно з договором від 26.06.2012 р., затвердженим рішенням сесії Обухівської міської ради на здійснення частини видатків на охорону здоров`я, з міського до районного бюджету цього року передано 16 мільйонів 384 тис. грн. Крім того, додатковим договором від 1 березня 2013 р. на ці ж цілі передано ще 1 мільйон 547 тис.грн. До обласного бюджету на фінансування екстреної медичної допомоги передано 2 мільйони 213 тис.грн. Разом на охорону здоров`я передано 20 мільйонів 145 тис.грн. З міського бюджету у І кварталі 2013 р. профінансовано видатки у сумі 160 тис.грн. на утримання медамбулаторії загальної практики сімейної медицини мікрорайону Петровський. Крім цього, для повноцінного харчування хворих центральної районної лікарні суб`єктами господарювання міста Обухова за два останні місяці була надана така допомога: 1,3 тонни борошна вищого ґатунку на суму 4160 грн., 200 кілограмів манної крупи на суму 700 грн., 283 кг м`яса яловичини на суму 8705 грн. та 3 200 кілограмів картоплі на суму 9600 грн.

За матеріалами журналу "Глашатай"
Категорія: Події Обухівщини | Переглядів: 787 | Додав: admin_a | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Хостинг від uCoz

НВК "СЗОШ І-ІІІ ст.№1-ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім. А.С.Малишка" © 2024