Ви увійшли як Гість
Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 19.03.2024, 12:28
Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Меню сайту


Наші учителі
 
Методичний портал
Шевченко А.В.

Літній мовний табір

Правова допомога
Інформери

Погода в Обухове на неделю
HotLog
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу




Пошук по сайту


1

Наша адреса

вул. Київська, 18
м. Обухів,
Київська обл.
08700 Україна,
тел. 
+380997086790
+30960214469
Знайти нас на мапі

Календар

«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Корисні лінки

Міністерство освіти і науки України

Департамент освіти Київської ОДА

Академія неперервної освіти

Освітній портал 'Педпреса'

Український центр оцінювання якості освіти України

Лепетун. Для тих, хто хоче вдосконалювати українську мову

Правовий портал для освітян

Управління освіти Обухова

Управління освіти м.Обухова



Підгірцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Підгірцівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Обухівський медколедж
Дерев`янська ЗОШ І-ІІ cт.
Дерев`янська ЗОШ І-ІІ ст.
Офіційний сайт Обухова
Офіційний сайт Обухова
Обухівська РДА
Обухівська РДА
Офіційний сайт Українки
Офіційний сайт Українки
Дитячий садочок
Дитячий садочок "Зірочка”
ДНЗ
Дитячий садок «Рушничок»
Парк
Парк "Київська Русь”
Освіта в Україні і за кордоном
Освіта в Україні і за кордоном
Філологічний експрес
Філологічний експрес
Освітній портал
Освітній портал
Євро освіта
ЄвроОсвіта
ДНЗ
Дитячий садок «Веселка»
Київський РЦОЯО
Київський РЦОЯО
Вінницький РЦОЯО
Вінницький РЦОЯО
Методичний портал учителів-словесників Обухова



Головна » 2016 » Лютий » 17 » У Львові відбудеться найсолодше свято країни -Х Національне Свято Шоколаду!
18:58
У Львові відбудеться найсолодше свято країни -Х Національне Свято Шоколаду!

 

4 - 8 березня 2016 року у Львівському палаці мистецтв відбудеться найсолодше свято країни – Національне Свято Шоколаду. Протягом п'яти днів Свята найкращі виробники шоколаду України представлять найсмачнішу свою продукцію. Крім того, кожен гість матиме змогу спробувати оригінальні шоколадні напої, придбати «шоколадні» сувеніри та взяти участь у різноманітних майстер-класах від кращих шоколатьє.

 

 

«Це всеукраїнська подія, яка вже вдесяте збере кращі солодкі бренди та виробників шоколаду ручної роботи України. Цього року ми будемо ще більше вражати наших гостей, адже свято - десяте, ювілейне.Тож 4-8 березня ми згадаємо усе найцікавіше та найкраще, що відбувалося на Національному Святі Шоколаду за час його існування, та неодмінно здивуємо новими активностями, і це точно нікого не залишить байдужим», - розповів Андрій Сидор, директор Національного Свята Шоколаду.

 

Так, цього року, на Національному Святі Шоколаду діятиме інтерактивний Музей шоколаду, де кожного гостя зустрічатимуть маленькі ведмедики – охоронці шоколадних таємниць. У Музеї відвідувачі дізнаються більше про історію шоколаду та про те з чого та як його виробляють. Унікальне поєднання корисного з приємним!

 

 

Уже традиційно протягом п’яти днів Свята діятиме Величезний Шоколадний Ярмарок, на якому виробники та представники шоколадної індустрії, кондитерські та майстерні шоколаду ручної роботи презентуватимуть свої вироби, зроблені спеціально до Свята.

 

Як і щороку, дивуватиме Галерея скульпторів, у якій талановиті львівські митці на очах у відвідувачів створюватимуть шоколадні скульптури найрізноманітніших форм та розмірів, частина з них доповнить Шоколадне місто.

 

Маленькі відвідувачі шоколадного фестивалю мандруватимуть «Дитячою шоколадною країною». У цій країні все буде зроблене із шоколаду: місто із шоколадними будівлями, залізниця. Крім того, кожен маленький гість зможе взяти участь у виготовленні улюблених солодощів, зокрема й власного шоколадного вагончика, якого можна буде «навантажити» горішками, родзинками, печивом та іншими ласощами.

 

 

Також буде обладнано декілька «шоколадних» фотозон – мистецьких інсталяцій - 5-метровий шоколадний млин із ведмедем, величезна 9-метрова шоколадна коробка цукерок, тож кожен відвідувач зможе зробити особливе фото на згадку. А своїми враженнями зі Свята з рідними та близькими можна буде поділитися, скориставшись послугами святкової пошти «Зі Львова з любов’ю».

 

Здійсни свою мрію! Проведи найсолодший вікенд на Х Національному Святі Шоколаду!

 

***

ДАТА ТА ЧАС ПРОВЕДЕННЯ 

4 березня 2016 року      14:00 - 20:00 
5 - 8 березня 2016 року 12:00 - 20:00 

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ  

Львівський Палац Мистецтв 
м.Львів, вул. Коперника, 17

ВІДВІДАТИ СВЯТО

Вхід для дітей до 4 років - безкоштовний.
Вхід для дітей від 4 до 10 років - 20 грн.

Попередній продаж квитків (за умови купівлі квитка у попередньому продажі вартість квитка становитиме 25 грн  на будь-який день свята)

Вартість  - 25 грн/день/особа

Вартість квитків в дні проведення фестивалю 4 - 8 березня 2016 року:

30 грн/день/особа

Квитки можна придбати:

Попередній продаж квитків on-line: gastroli.uakasa.in.ua

4 - 8 березня: у квиткових касах "ОТ-ОТ" та в касах Національного Свята Шоколаду (Львівський Палац Мистецтв, вул. Коперника, 17). Також можна забронювати квитки, надіславши запит на info@shokolad.lviv.uaдля груп більше 10 осіб.

***

 
 

«Все буде в шоколаді!»

 «Все буде в шоколаді!»

2 дні/1 ніч

499грн – дорослі/ 420грн – діти до 12 років

У Львові відбудеться найсолодше свято країни – НаціональнеСвято Шоколаду!

Прорахунок збірних груп по Україні та Європі

Збери 10 друзів та поїдь сам безкоштовно.

Туристам надається знижка до 10%
 

Місто Лева готується до грандіозного IX Національного Свята Шоколаду. Незабаром у Львівському палаці мистецтв ви поринете в атмосферу «абсолютного шоколаду», вас приємно здивують смак та різноманіття шоколадних солодощів, майстер-класи від найкращих шоколатьє, і ви напевне проведете найкращі «шоколадні» вихідні у своєму житті!

Вас чекатиме:

1. Величезний Шоколадний Ярмарок.Протягом трьох днів Свята найкращі виробники шоколаду України представлять найсмачнішу свою продукцію. Крім того, кожен гість матиме змогу спробувати оригінальні шоколадні напої, придбати «шоколадні» сувеніри та дізнатися про шоколад те, чого він ніколи ще не чув.

2. Помандрувати «Дитячою шоколадною країною»! Не є секретом, що найбільшими поціновувачами шоколаду є діти, і тому «Дитяча шоколадна країна» для них видасться справжнім райським куточком, де все зроблено із смачного шоколаду: місто із шоколадними будівлями, залізниця, шоколадні дерева. Крім того кожен маленький гість сам зможе взяти участь у виготовленні улюблених солодощів.

3. Провести час зі своєю родиною. Адже на Святі шоколаду знайдеться заняття до душі як для матусь та татусів, так і для їхніх маленьких ласунів. Будемо робити свято разом!

4. Виготовити іменний шоколадний вагончик, а може й цілий потяг.

На X Національному Святі Шоколаду діятиме справжня шоколадна залізниця, вагончики до потягів якої зможе виготовити кожен охочий. Кожен вагончик можна буде «навантажити» горішками, родзинками, печивом та іншими ласощами.

5. Придбатишоколадні свічки ручної роботи. Спеціально до Свята «Львівська свічкова мануфактура» виготовить свічки, які за формою, кольором та ароматом нагадуватимуть справжній чорний шоколад. А для найбільш допитливих ще йпроводитимуть майстер-класи, на яких покажуть і розкажуть як робити свічки. Свічка – більше, ніж світло!

6. Поспостерігати за роботою львівських скульпторів, які майстерно відтворять із шоколаду відомі пам’ятки архітектури Львова. Також ви отримаєте можливість звірити час за шоколадним годинником, зіграти шоколадне весілля та навчитися створювати смачні шоколадні десерти у найкращих шоколатьє Львова.

7. Взяти участь у V Чемпіонаті кондитерів-аматорів «Домашній кондитер» та втілити свої найсміливіші шоколадні ідеї. До участі запрошуються усі охочі, які створять свої солодкі страви. Це можеш бути саме Ти!

8. Пройти«курс шоколадного оздоровлення». Протягом трьох днів Свята ви матимете нагоду пройти шоколадну терапію, смакуючи найрізноманітніші шоколадні солодощі. Вчені довели, що вживання шоколаду піднімає настрій, покращує пам’ять, лікує серце, зміцнює імунітет, омолоджує шкіру, і навіть допомагає схуднути… Тому післяСвята Шоколадувсі стануть здоровіші і щасливіші!

Здійсни свою мрію! Проведи найсолодший вікенд на Національному Святі Шоколаду!

Рalitratour, info@palitratour.com

http://www.palitratour.com

Категорія: Подорожі | Переглядів: 829 | Додав: Ayverso | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Хостинг від uCoz

НВК "СЗОШ І-ІІІ ст.№1-ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім. А.С.Малишка" © 2024