Ви увійшли як Гість
Вітаю Вас Гість!
Четвер, 18.04.2024, 21:56
Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Меню сайту


Наші учителі
 
Методичний портал
Шевченко А.В.

Літній мовний табір

Правова допомога
Інформери

Погода в Обухове на неделю
HotLog
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу




Пошук по сайту


1

Наша адреса

вул. Київська, 18
м. Обухів,
Київська обл.
08700 Україна,
тел. 
+380997086790
+30960214469
Знайти нас на мапі

Календар

«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Корисні лінки

Міністерство освіти і науки України

Департамент освіти Київської ОДА

Академія неперервної освіти

Освітній портал 'Педпреса'

Український центр оцінювання якості освіти України

Лепетун. Для тих, хто хоче вдосконалювати українську мову

Правовий портал для освітян

Управління освіти Обухова

Управління освіти м.Обухова



Підгірцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Підгірцівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Обухівський медколедж
Дерев`янська ЗОШ І-ІІ cт.
Дерев`янська ЗОШ І-ІІ ст.
Офіційний сайт Обухова
Офіційний сайт Обухова
Обухівська РДА
Обухівська РДА
Офіційний сайт Українки
Офіційний сайт Українки
Дитячий садочок
Дитячий садочок "Зірочка”
ДНЗ
Дитячий садок «Рушничок»
Парк
Парк "Київська Русь”
Освіта в Україні і за кордоном
Освіта в Україні і за кордоном
Філологічний експрес
Філологічний експрес
Освітній портал
Освітній портал
Євро освіта
ЄвроОсвіта
ДНЗ
Дитячий садок «Веселка»
Київський РЦОЯО
Київський РЦОЯО
Вінницький РЦОЯО
Вінницький РЦОЯО
Методичний портал учителів-словесників Обухова



Головна » 2012 » Листопад » 28 » В Черкасах виготовили 50-ти метровий символ толерантності
22:28
В Черкасах виготовили 50-ти метровий символ толерантності
 
 
До Міжнародного дня толерантності черкаська молодь зшила 50-метрове Полотно Миру з тисяч клаптиків тканини з характерним баченням толерантності на кожному лоскуткові. Цей символ неприпустимості дискримінації, поширення миру та доброти пронесли центральною вулицею міста 22 листопада 2012 року.
 
 З Театральної до площі «Дружба народів» символічне панно супроводили понад 300 учнів шкіл міста. Там їх чекала яскрава ведуча з тематичними конкурсами. Школярі зображували толерантність анімаціями з власних тіл, писали відомі їм приклади дискримінації на повітряних кульках та пробивали їх, а гарні приклади толерантності зображали не гелевих кульках та відпускали в небо.
 
 
Найбільш заповзяті учасники отримували заохочувальні пам’ятні призи, а менш активні – толерантно – аплодисменти. "Всі школи, які подали свої частини Полотна Миру отримали також заохочувальні призи, – повідомляє організатор акції Сергій Слинько – фахівець Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру. – Особливі нагороди заслужили 5 шкіл міста - 28 - за інікальтність, 24 - оригінальність, санаторна школа-інтернат - за старанність, 11 - за найкраще втілення образу, Колегіум "Берегиня” - стильність.
 
 Педагогічні працівники теж не лишилися без уваги – 26 із них отримали грамоти, а найактивніших ще й призи". Вулична акція відбулася символічно у Міжнародний день філософії, оскільки у день Толерантності 16 листопада частини полотна були представлені у школах міста. Наділі пано відкрите буде для ознайомлення всім охочим у приміщенні Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру по вул. Смілянська, 23 на другому поверсі. Ініціатори цьогорічної акції, Черкаський обласний молодіжний ресурсний центр та Черкаська обласна благодійна фундація «Паритет», цією акцією прагнуть популяризувати серед Черкащан недопустимість дискримінації, примноження та закріплення мови миру та толерантності, протидіяти поширенню ксенофобії, ворожнечі та нетерпимості.
 
Співорганізаторами заходу є Управління у справах сім’ї молоді та спорту Черкаської ОДА, Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаського міськвиконкому, студенти інституту педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва ЧНУ ім. Б. Хмельницького, Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнська жіноча єврейська організація «Проект Кешер». Акція підготовлена в рамках інформаційно-просвітницької кампанії «Антидискримінаційна дія», спільної ініціативи Коаліції з протидії дискримінації в Україні за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та координації Вінницької ГО «Інформаційно-просвітницький центр «ВІСЬ». Довідково: Толерантність – у загальному значенні здатність приймати щось, не схвалюючи це. На індивідуальному рівні – це здатність сприймати без агресії думки, які відрізняються від власних, а також – особливості поведінки та способу життя інших. Передусім толерантність означає доброзичливе та терпиме ставлення до чогось. Основою толерантності є відкритість думки та спілкування, особиста свобода індивіда та поцінування прав та свобод людини. Толерантність означає активну позицію людини, а не пасивно-терпиме ставлення до навколишніх подій, тобто толерантна людина не повинна бути терпима до всього, наприклад до порушення прав людини чи маніпуляцій та спекуляцій. Те що порушує загальнолюдську мораль не повинно сприйматись толерантно.
Контакти

Сергій Слинько
Черкаський обласний молодіжний ресурсний центр, Черкаська обласна благодійна фундація ”Паритет”
0472 360059
0938633688
0674731152
http://www.mrc.ck.ua/

Джерело
Категорія: Цікаве | Переглядів: 853 | Додав: admin_a | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Хостинг від uCoz

НВК "СЗОШ І-ІІІ ст.№1-ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім. А.С.Малишка" © 2024