Запрошуємо на зустріч з наукою в рамках інфотайму «МАН – простір можливостей»! Наш віртуальний іформаційно-мотиваційний марафон – це низка мотиваційно-інформаційних відеоматеріалів для юних, творчих, креативних, наполегливих, тих, хто із захопленням досліджує світ і прагне змінювати його на краще.

Які можливості для юних дослідників акумулювано в науково-освітньому просторі МАН Київщини? Чому варто долучитися до академічної спільноти МАНівців? Які особливості нового формату Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН – наймасштабнішого конкурсу для юних дослідників України? Відповіді на ці та інші питання ви отримаєте під час інфотайму «МАН – простір можливостей» від науковців закладів вищої освіти України, педагогів КОК ПНЗ «Мала академія наук учнівської молоді», учнів-переможців Всеукраїнського конкурсу-захисту.

Щоб долучитися до інфотайму, слід перейти на офіційний канал КОКПНЗ «Мала академія наук учнівської молоді» на YouTube. Тисни на кнопку!

                                                                                                     

СПІКЕРИ ІНФОТАЙМУ

 

 

 

 

 

 

 

Юні дослідники! У спільноті МАН ваш шлях до відкриттів, наукових пошуків та саморозвитку стане цікавішим і захопливішим.  МАН – це унікальна система наукової освіти зі світовим визнанням. Саме тут ви отримаєте можливість реалізувати свої  науково-дослідницькі нахили за допомогою науковців-наставників, зробити перший крок у науку, визначитися з вибором професії.   

МАН – шлях не простий, але точно захопливий. Отриманий у МАН досвід стане початком для нових звершень!

https://kyivobl-man.in.ua/infotajm-man-prostir-mozhlyvostej/