Ви увійшли як Гість
Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 26.04.2024, 09:05
Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Меню сайту


Наші учителі
 
Методичний портал
Шевченко А.В.

Літній мовний табір

Правова допомога
Інформери

Погода в Обухове на неделю
HotLog
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу




Пошук по сайту


1

Наша адреса

вул. Київська, 18
м. Обухів,
Київська обл.
08700 Україна,
тел. 
+380997086790
+30960214469
Знайти нас на мапі

Календар

«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Корисні лінки

Міністерство освіти і науки України

Департамент освіти Київської ОДА

Академія неперервної освіти

Освітній портал 'Педпреса'

Український центр оцінювання якості освіти України

Лепетун. Для тих, хто хоче вдосконалювати українську мову

Правовий портал для освітян

Управління освіти Обухова

Управління освіти м.Обухова



Підгірцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Підгірцівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Обухівський медколедж
Дерев`янська ЗОШ І-ІІ cт.
Дерев`янська ЗОШ І-ІІ ст.
Офіційний сайт Обухова
Офіційний сайт Обухова
Обухівська РДА
Обухівська РДА
Офіційний сайт Українки
Офіційний сайт Українки
Дитячий садочок
Дитячий садочок "Зірочка”
ДНЗ
Дитячий садок «Рушничок»
Парк
Парк "Київська Русь”
Освіта в Україні і за кордоном
Освіта в Україні і за кордоном
Філологічний експрес
Філологічний експрес
Освітній портал
Освітній портал
Євро освіта
ЄвроОсвіта
ДНЗ
Дитячий садок «Веселка»
Київський РЦОЯО
Київський РЦОЯО
Вінницький РЦОЯО
Вінницький РЦОЯО
Методичний портал учителів-словесників Обухова



Головна » 2015 » Жовтень » 24 » Відбулася традиційна "Осіння феєрія"
10:43
Відбулася традиційна "Осіння феєрія"

22 жовтня в затишному приміщенні  Обухівського НВК "СЗОШ-ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім. А.С.Малишка " відбулося традиційне осіннє свято "Осіння феєрія".

У цьому конкурсі щорічно приймали участь учні 6-11 класів. В цьому навчальному році традиція дещо змінилась. Активну участь брали учні 5-9 класів. Учні 10-го класу були організаторами дійства, і входили в склад журі конкурсу. На жаль випускники школи участі в конкурсі не брали. 

Ведучими конкурсу були учениці 10 класу Яцентюк Діана та 11-го класу Руденко Валерія, які вже неодноразово були головними режисерами свята. Режисером дійства була заступник директора з виховної роботи Щербань О.М.

Учні різних класів попередньо обирали країни, які повинні були представити.

Всього було 5 різних конкурсів.

1. Представлення країни

2. Музична візитка країни

3. Кулінарне представлення.

4. Художнє представлення - випуск газети.

5. Творче представлення - осіння композиція дарів осені.

На основі всіх конкурсів - журі визначало переможців у різних номінаціях. 

Переможених в цьомцу веселому конкурсі не було. Діти разом з батьками, класними керівниками гідно представили обрані країни. А втіхою для всіх було отримання "Дипломів" та можливість поласувати кулінарними шедеврами зі святкового столу.

*****

 Дивовижна краса матінки-природи. Вона обдаровує нас своїми щедротами, приносить радість і втіху від зібраного врожаю. Осіннє свято не оминуло і учнів НВК «СЗОШ –ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 імені А.С. Малишка». Традиційним став захід «Осіння феєрія».  Основа  нашого свята - це не лише продемонструвати, чим багато осіння пора, а й познайомитися з різними країнами світу. Кожна команда, обравши  країну, повинна  була виготовити  інформативно-розважальну  газету,  представити  національні  страви обраної  країни, підготувати  композицію  з  природних  матеріалів,  а  також   здивувати  нас  своїми  талантами,  підготувавши  художній  номер.         

Це четверта «Осіння феєрія». І цього року вона була більш незвичною, казковою. По-перше було не два, а чотири дебютанта. По-друге, з кожним роком зменшується список країн, які можна представляти. Лише наймолодші можуть вибрати країни, які презентували в попередні роки. Розпочалося свято  з нашої України. Здається, що ми все вже про неї знаємо, але учням 5-А класу вдалося всіх здивувати новими фактами, колоритними стравами. Вони отримали диплом «За найвдаліший дебют».

5-Б клас переніс нас до Білорусії. У їхньому виконанні прозвучала пісня білоруською мовою «Косив Ясь конюшину». Нагородою для них став диплом «Найактивніша команда».

6-А клас запросив нас до Угорщини. Всі дізналися, що угорці дуже люблять, як і українці, сало, роздивилися страви, яким  вони надають перевагу, насолодилися грою на баяні та піснею. І тому їм дістався диплом «Найбільш інформативне представлення країни».

Незвичність  нашого  свята  полягає  в  тому,  що сидячи  на  місці,  можемо  перенестись  у  будь-яку  частину  світу.  Наші шляхи пролягли до   Ізраїлю,  з  яким   нас  познайомили учні  6-Б класу. Роздивляючись  страви національної кухні, кожен помітив, що ми їх добре знаємо, але не здогадувалися про їхнє походження. А як вразила всіх корзина квітів, яку  виготовили учні з листків дерев. Але найбільшою несподіванкою стала пісня на івриті «Хава нагіла» та танець. Вони отримали диплом «Найяскравіша композиція». 

Але найнесподіванішим було представлення Австралії учнями 7-А класу. Вони настільки захопили глядачів дійством, яке відбувалося на сцені, що всі, затамувавши подих, чекали продовження. І тому диплом «Найколоритніше представлення країни» отримали саме учні цього класу.

Наступним пунктом зупинки став Дагестан, куди запросив нас перенестися 7-Б клас. Їхня нагорода  - «Найкраща газета». Чарівність цього свята в тому, що на кожному кроці нас чекають несподіванки та неймовірні враження. Так сталося і з наступними учасниками, які представляли Португалію. Це учні 8-А класу, які тримали диплом «Шедевр кулінарного мистецтва». Адже страви, якими презентували цю країну, вражали своєю красою та неймовірністю. Окрасою столу став торт з символікою Португалії.

Наступна країна дивує своєю екзотикою. Це Єгипет, яку обрали учні 8-Б класу. Вони заінтригували всіх присутніх ще до виступу, адже вирізнялись з-поміж інших своїми костюмами, які виготовили власноруч. А виконаний танець у єгипетському стилі  приніс їм диплом «Найекзотичніша команда».

Яскравою зеленню обдарували присутніх учні 9-А класу, запросивши всіх до Ірландії. Їхнє оформлення стола принесло їм диплом «Естетичність оформлення».

До омріяного диплома «Найоригінальніший номер» учні 9-Б йшли три роки. Вдалий вибір країни приніс їм омріяну нагороду. А представляли вони Зімбабве. Ось так весело та цікаво учні вшанували осінь та познайомилися з  країнами. До нової феєричної зустрічі через рік.

                                              Заступник з виховної роботи О.М. Щербань

Допомагав учням під  час  виступів вчитель музичного мистецтва.

Автор: Шевченко А.П.

Від автора. Щира вдячність всім активним учасникам 5-Б класу та їх батькам!

Категорія: Шкільне життя | Переглядів: 725 | Додав: Ayverso | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Хостинг від uCoz

НВК "СЗОШ І-ІІІ ст.№1-ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім. А.С.Малишка" © 2024