Ви увійшли як Гість
Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 19.04.2024, 09:35
Головна | Мій профіль | Вихід | RSS

Меню сайту


Наші учителі
 
Методичний портал
Шевченко А.В.

Літній мовний табір

Правова допомога
Інформери

Погода в Обухове на неделю
HotLog
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу




Пошук по сайту


1

Наша адреса

вул. Київська, 18
м. Обухів,
Київська обл.
08700 Україна,
тел. 
+380997086790
+30960214469
Знайти нас на мапі

Календар

«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Корисні лінки

Міністерство освіти і науки України

Департамент освіти Київської ОДА

Академія неперервної освіти

Освітній портал 'Педпреса'

Український центр оцінювання якості освіти України

Лепетун. Для тих, хто хоче вдосконалювати українську мову

Правовий портал для освітян

Управління освіти Обухова

Управління освіти м.Обухова



Підгірцівська ЗОШ І-ІІІ ст.
Підгірцівська ЗОШ І-ІІІ ст.

Обухівський медколедж
Дерев`янська ЗОШ І-ІІ cт.
Дерев`янська ЗОШ І-ІІ ст.
Офіційний сайт Обухова
Офіційний сайт Обухова
Обухівська РДА
Обухівська РДА
Офіційний сайт Українки
Офіційний сайт Українки
Дитячий садочок
Дитячий садочок "Зірочка”
ДНЗ
Дитячий садок «Рушничок»
Парк
Парк "Київська Русь”
Освіта в Україні і за кордоном
Освіта в Україні і за кордоном
Філологічний експрес
Філологічний експрес
Освітній портал
Освітній портал
Євро освіта
ЄвроОсвіта
ДНЗ
Дитячий садок «Веселка»
Київський РЦОЯО
Київський РЦОЯО
Вінницький РЦОЯО
Вінницький РЦОЯО
Методичний портал учителів-словесників Обухова



Головна » 2017 » Червень » 27
З дня прийняття Конституції України минув 21 рік. За цей час ми вже чітко розуміємо, що Україна є суверенна , незалежна, демократична, правова держава, в якій усі люди вільні і рівні у своїй гідності та правах, кожен має право на свободу світогляду і віросповідань, на охорону здоров’я та освіту. В Обухівській районній бібліотеці для дорослих цьому святу присвячена тематична газетно-журнальна викладка «Стабільність Конституції – стабільність держави».

Напередодні державного свята України завідуюча районною бібліотекою для дорослих Л.Храпач зробила огляд матеріалів викладки та провела патріотичну бесіду із користувачами бібліотеки. На жаль, Конституція України працює ще не на повну силу, багато конституційних норм і положень все ще залишаються на папері. Демократичний розвиток ніколи не був легким, тож наберімося терпіння та віри у те, що наші права стануть дійсно реальніс ... Читати далі »
Категория: Події Обухівщини | Просмотров: 433 | Добавил: Надія | Дата: 27.06.2017 | Комментарии (0)

Спільним у науки і шахів є те, що ці заняття вимагають дисциплінованості в досягненні окресленої мети. Макс Ейве, чемпіон світу з шахів.

З 17 по 26 червня 2017 року в с.м.т. Кирилівка біля Азовського моря відбувся Шаховий фестиваль «Кирилівка – 2017», в якому взяли участь діти та батьки з різних куточків України: Мелітополь, Київ, Дніпропетровськ, Чернігів, Глухів, Білогородка, Ірпінь, представники Черкаської області, а також учасниками стали шахісти громадської організації «Федерація шахів міста Обухова та Українки», президентом якої ось уже багато років являється Рискаль Ігор Олегович.

... Читати далі »

Категория: Події Обухівщини | Просмотров: 650 | Добавил: Надія | Дата: 27.06.2017 | Комментарии (0)

Простір української музики поповнюється новим креативним контентом щодня! У вирі інформації важко встингути за якісними новинками. Український контент презентує черговий тижневий огляд прем’єр музичних кліпів та пісень…

Слухаймо українське!

“Не йди” – інструментальна версія

Однозначно вдалий експеримент! Гурт B&B project представив інструментальну кавер версію пісні популярного українського колективу Океан Ельзи. Зйомки кліпу відбулись у “Київській пустелі”.

“Місто сп ... Читати далі »

Категория: Цікаве | Просмотров: 446 | Добавил: Надія | Дата: 27.06.2017 | Комментарии (0)

ДОРОГІ ЗЕМЛЯКИ!
28 червня 1996 року Верховна Рада України прийняла Конституцію України, що було, безперечно, видатною подією. Вперше у вітчизняній історії носієм суверенітету і єдиним джерелом влади було проголошено народ, а людину, її права і свободи, визнано найвищою цінністю. Основний Закон є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, створення належних умов для самореалізації особистості.

Сьогодні для нас, українців, настали непрості часи – коли потрібно на східних фронтах доводити свою незалежність, відвойовувати цілісність і суверенітет. Проте, це лише ще більше нас згуртувало, а значить ми впораємося. Адже ми стали більш свідомі, більш сильні й відповідальні.

Усі ми прагнемо жити у квітучій країні, де кожен має можливість гідно працювати та відпочивати, але ніхто, крім нас самих, не зробить Укра ... Читати далі »
Категория: Події Обухівщини | Просмотров: 413 | Добавил: Надія | Дата: 27.06.2017 | Комментарии (0)

Така життєво необхідна вода може стати великою небезпекою для людини, а особливо для дітей. Необережне поводження біля водоймищ, невміння плавати може призвести до трагічних наслідків, які почастішали саме з настанням купального сезону.



Навіть той, хто добре плаває, повинен постійно бути обережним, дисциплінованим і суворо дотримуватись правил безпеки.
Трагедія, що сталася нещодавно у с. Глушки Білоцерківського району, коли, граючись на «тарзанці» понад річкою, двоє школярок 9 і 11 років потонули, є тяжким наслідком недбалості дорослих та, напевно, недостатньої поінформованості школярів про правила безпеки на воді.

Наразі в Обухові облаштовано міський пляж на річці Стугна, де працює пост рятувальників, і є всі умови для комфортного купання. Незабаром на ставку біля Автостанції планують облаштувати місце для відпочинку. Отож для містян є мо ... Читати далі »
Категория: Школа безпеки | Просмотров: 548 | Добавил: Надія | Дата: 27.06.2017 | Комментарии (0)

27 червня 2017 Обхівському краєзнавчому музеї відкрилася фотодокументальна виставка «Героїчне і трагічне в історії Київської області. Літопис подій» створена спеціалістами Державного архіву Київської області до 85- річчя утворення Київської області. Близько 50-ти архівних документів і фотографій, хронологічно згрупованих на 5-ти стендах виставки розповідають історію утворення і становлення області від часу її утворення до сьогодення.

Виставка експонується до 2 липня в Обухівському краєзнавчому музеї

Обухівська районна державна адміністрація
http://obukhovrda.gov.ua/vystavka-heroichne-i-trahichne-v-istorii-kyivskoi-oblasti-litopys-podii.html
Категория: Події Обухівщини | Просмотров: 380 | Добавил: Надія | Дата: 27.06.2017 | Комментарии (0)



Обухівець Іван Семикін знову везе додому медалі. Молодий хлопець славить наш край і усю Україну на весь світ. В заключний день чемпіонату Європи з каное серед молоді та юніорів в Белграді (22-25 червня) він отримав бронзову нагороду в одиночці (результат 35,944) та золото у двійці. Українці вибороли першість в угорських спортсменів з результатом 33,268. На двохсотметрівках рівних їм серед каноїстів не було. І це перша нагорода Івана на молодіжних, до 23 років, чемпіонатах Європи (нинішній чемпіонат, до речі, перший для нього). Раніше хлопець виборював перемогу на змаганнях серед юніорів.

«Івана тренує його батько – Олексій Семикін. Як на двадцятирічного хлопця, він показує хороші результати, доволі перспективний спортсмен. Уже сьогодні ввечері він приїде до Обухова, де і продовжить тренування. Далі на нього чекає чемпіонат України (1-5 липня), потім, якщо про ... Читати далі »
Категория: Події Обухівщини | Просмотров: 439 | Добавил: Надія | Дата: 27.06.2017 | Комментарии (0)

В Україні запрацював професійний сервіс з подолання тютюнової залежності, що поєднав “гарячу лінію” та сайт допомоги.

“Гаряча лінія” 0-800-50-55-60 безкоштовна для дзвінків зі стаціонарних та мобільних телефонів з території України.
На сайті “Я кидаю курити” можна пройти тестування на готовність кинути палити та фізичну залежність від нікотину.
Охочі зможуть отримати консультацію, поставивши запитання через онлайн-чат або надіславши запит через електронну пошту.
Сайт містить довідкову інформацію про те, як кинути курити, що робити після того, як позбувся поганої звички, а також історії успіху колишніх курців.
Сервіс працює з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 15:00.
“Національна безкоштовна “гаряча” лінія – один із трьох всесвітньо визнаних підходів до надання послуг у відмові від куріння, який рекомендовано ВООЗ. За умови достатніх потужн ... Читати далі »
Категория: Корисне | Просмотров: 367 | Добавил: Надія | Дата: 27.06.2017 | Комментарии (0)


Статтею 45 Конституції України встановлено, що кожен, хто працює, має право на відпочинок. Це право забезпечується наданням днів щотижневого відпочинку, а також оплачуваної щорічної відпустки, встановленням скороченого робочого дня щодо окремих професій і виробництв, скороченої тривалості роботи у нічний час.
Максимальна тривалість робочого часу, мінімальна тривалість відпочинку та оплачуваної щорічної відпустки, вихідні та святкові дні, а також інші умови здійснення цього права визначаються законом.
Згідно з ст. 74 КЗпП України громадянам, які перебувають у трудових відносинах з підприємствами, установами, організаціями незалежно від форм власності, виду діяльності та галузевої належності, а також працюють за трудовим договором у фізичної особи, надаються щорічні (основна та додаткові) відпустки із збереженням на їх період місця роботи (посади) і заробітної плати ... Читати далі »
Категория: Освіта | Просмотров: 363 | Добавил: Надія | Дата: 27.06.2017 | Комментарии (0)

В Умані 25 червня у сквері Тараса Шевченка відкрили найбільший у центральній Україні світломузичний комплекс фонтанів.

Струмені води б’ють у супроводі музики та лазерного світла.

Це унікальний комплекс фонтанів на суші й на воді. Основна чаша фонтану на суші зі світломузичним шоу та шоу на водному екрані, світлодинамічний плаваючий фонтан на Осташівському ставу і три статичні фонтани зі світлодинамічною підсвіткою, колір якої не повторюється протягом дня.

Чаша головного фонтану – 450 кв. м, водний екран площею майже 200 кв. м.

Висота струменю води плаваючого фонтану на Осташівському ставу становить 19 м, а статичних – 1,9 м.

За оцінками фахівців, уманський світломузичний комплекс фонтанів увійшов до трійки найбільших в Україні.

Свою назву "Перлина кохання" комлекс фонтанів отримав у результаті онлайн-голосу ... Читати далі »
Категория: Події в Україні | Просмотров: 461 | Добавил: Надія | Дата: 27.06.2017 | Комментарии (0)

Доки українські учні відпочивають, урядовці взялися оптимізувати майбутній навчальний процес.

Міністерство освіти оприлюднило оновлені програми для 5- 9 класів, над якими робота тривала ще з лютого, - пише Експрес.

Експерти кажуть, тепер учителі матимуть можливість самостійно обирати черговість тем і розподіляти на них час, а також моделювати програму на свій розсуд.

По-новому школи зможуть визначати і структуру навчального процесу. Як варіант запропоновано триместрову систему: шість періодів навчання, тобто триместрів, чергуються із шістьма періодами відпочинку.

“Головна мета перегляду навчальних програм - усунути дублювання між предметами, прибрати зайве, дати більше можливостей формувати програму на розсуд учителя, - каже експерт Аналітичного центру CEDOS Ірина Когут.

Попередній розклад шкільних канікул за триместрам ... Читати далі »
Категория: Реформа в освіті | Просмотров: 434 | Добавил: Надія | Дата: 27.06.2017 | Комментарии (0)

Хостинг від uCoz

НВК "СЗОШ І-ІІІ ст.№1-ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім. А.С.Малишка" © 2024